Közösségi Kártya

Megújul a közösségi kártya program

A Zöld SzékelyFöld Egyesület Csíkszeredában 2011. augusztusában indította el a Közösségi Kártya programot, amelyhez a Merkúr Áruház majd későbbiekben a Harmopan is csatlakozott.

Jeleneleg a program a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítványnak köszönhetően más székelyföldi városokban is működik a kezdeményezés, a projekt kivitelezői számos újdonsággal és fejlesztéssel szeretnének örömet szerezni a Kártya használóinak.

Megújultak a kartya.ro és cardcomunitar.ro honlapok. Az új dizájn mellett a fejlesztők célja, hogy a honlap átlátható és jól használható legyen, megkönnyítve a kommunikációt a magánszemélyek, vállalkozók és civil szervezetek hármasa között. Így például átláthatóbbá válik az adományozási rendszer: hogyan járul hozzá a kártyahasználat során összegyűlt pénz a különféle közösségépítő projektek megvalósulásáig. A felhasználók a transzparencia mellé a vállalkozók aktuális ajánlatait is megkapják, ugyanis a Kártya birtoklása számos kedvezményt is biztosít használóinak.

De ha ez még nem lenne elég a kártyahasználók nemsokára a Közösségi Kártya mobilapplikációt is letölthetik, amely segítségével szavazhatnak majd a szerintük fontos közösségi projektekre és az akcióról sem maradnak le.