Közösségi Kártya

 

CÉL: Helyi projektek, a helyi közösségnek, helyi erőforrásokból

A Közösségi Kártya egy hűségkárya program, amely révén a Te közreműködéseddel helyi forrásokat tudunk mozgósítani, vagyis egy Közösségi Alapot hozzunk létre, helyi ötletek és kezdeményezések támogatásához. Amennyiben vásárlásaid során használod a Közösségi Kártyát, kedvezményben részesülsz, továbbá megbízást adsz a helyi vállalkozónak, hogy a te nevedben és a vásárlásod értékéből helyi ügyeket és célokat támogasson.

A helyi vállalkozónak egy együttműködési lehetőség Veled és a helyi civil szervezetekkel, amelynek révén a civilek támogatni tudják a vállalkozás fejlődését, a vállalkozás pedig támogatni tudja a helyi közösség elképzeléseinek megvalósulását. A helyi vállalkozók munkapontjai egyben a Közösségi Kártya elfogadóhelyei is, ahol kártyád felmutatásával gyarapíthatód a Közösségi Alapot.

A helyi civil szervezetek számára egy kíváló forrásteremtési lehetőség a vállalkozókkal, a helyi emberekkel, vagyis Veled való együttműködés révén. A Kártya lehetőséget ad arra, hogy a civilek olyan ötleteket, programokat valósítsanak meg, amelyeket a helyiek fogalmaztak meg, értékrendjük és élőhelyünk fejlődését szorgalmazzák. A Te ötleteidre és véleményedre is számítunk.

Neked mindez nem kerül semmibe, vagyis csak egy kis figyelembe:

Légy Te is tudatos vásárló, gyakran használd a kártyád!